Up-to-date

Hét online kennisplatform voor geregelde bijscholing

Up-to-date is het online kennisplatform van Akkermans & Partners voor geregelde bijscholing. Up-to-date is er in twee vormen. Advisors Up-to-date voor makelaars en de verzekeringsbranche en Accountants Up-to-date voor de accountancy- en belastingadvies branche.

Advisors Up-to-date - Akkermans & Partners België

Up-to-date

De belangrijkste features van Advisors Up-to-date en Accountants Up-to-date op een rij. 

Adaptief online leerplatform

Up-to-date is praktijkgericht en artikel gebaseerde e-learning dat zorgt dat je met heel veel gemak voldoet aan de verplichtingen van de geregelde bijscholing vanuit de FSMA of de ITAA. Up-to-date is 24/7 beschikbaar, zodat je kunt studeren op het moment dat het jou uitkomt. Geen reistijden, milieubewust en je hebt meer tijd voor je core business.

Management Dashboard

Voor Zaakvoerders in de verzekeringsbranche is het overkoepelende Management Dashboard beschikbaar. Zodat voor alle managers exact in beeld is, hoe de verplichte bijscholing van de aan zijn team verbonden medewerkers ervoor staat. Uiteraard real time en inclusief een export naar Excel.

Kennis Monitor

De persoonlijke Kennis Monitor ondersteunt je real time bij je voortgang, het behaalde aantal punten/uren én je kennisniveau. Informatie die gedetailleerd per kennisdomein en subcategorie gepresenteerd wordt, zodat je exact weet hoe je ervoor staat. Inclusief opgevoerde elders behaalde punten/uren.

Certificaten Dashboard

Met het Certificaten Dashboard heb je een volledig overzicht van je behaalde certificaten. Voor zowel de jaarlijks automatisch gegenereerde certificaten, handmatig gegenereerde certificaten als de handmatige toegevoegde certificaten op basis van het toevoegen van elders behaalde punten/uren.

Advisors Up-to-date

Advisors Up-to-date zorgt dat je met heel veel gemak voldoet aan de verplichtingen van de geregelde bijscholing voor EL, VVD of PCP. De domeinen Verzekeringen, Kredieten en Bank & Beleggen staan tot je beschikking. Inclusief een aparte sectie voor Zorg. Daarnaast kun je gebruikmaken van onze KMO-portefeuille.

Accountants Up-to-date (release juni 2022)

Met Accountants Up-to-date voldoe je als accountant of belastingadviseur op eenvoudige wijze aan de verplichtingen vanuit de ITAA met betrekking tot de geregelde bijscholing. Stel de voor jou relevante kennis categorieën in, lees de bijbehorende artikelen die wij periodiek publiceren, maak de toetsvragen en je bent helemaal bij!

Up-to-date! Het online platform voor geregelde bijscholing

Geïnteresseerd? Bekijk dan de website van Up-to-date, bestel een proeflicentie en zet Up-to-date vandaag nog in voor jouw organisatie!