Consulting

De pérfecte oplossing in personele ondersteuning voor ieder project en kennisdomein.

Wij bieden u expertise en ondersteuning wanneer u ze nodig heeft. Ons team vol gemotiveerd talent staat voor u in de startblokken. Hun bekwaamheid en veelzijdigheid maken dat we op elke vraag een gepast antwoord kunnen bieden.

Consulting - Akkermans & Partners België

Waar Ondersteunen WIJ U BIJ

Of het nu om operationele of projectmatige ondersteuning gaat binnen de verzekeringswereld, 
wij zijn er voor u! 

OPERATIONELE ONDERSTEUNING

Wij zorgen voor assistentie in zowel productie- als schadebeheer, van junior tot expert en dit voor de hele waaier aan verzekeringsproducten bij particulieren, zelfstandigen, kmo’s en/of ondernemingen.

PROJECT ONDERSTEUNING

Wij voorzien uw projecten van ervaren testers en business analisten. Zij staan klaar om ondersteuning te bieden bij testing, analyse en migraties om uw projecten te laten slagen op een uiterst efficiënte manier.

ONDERSTEUNING VOOR MAKELAARS

Van administratieve ondersteuning tot het leiden van een kantoor, onze consultants hebben een doorgedreven kennis van alle platformen om elke opdracht, zij het voor de tak leven of niet-leven, tot een goed einde te brengen.

INTERIM MANAGEMENT

Ook wanneer u op zoek bent naar een projectmanager, teamleader ad interim, change manager of risk manager, kan u bij ons terecht! Deze profielen kan u snel inzetten voor een duidelijk afgebakende opdracht en dit voor een korte of middellange termijn.

WAT MAG U VAN ONS VERWACHTEN

Wat wij voor u kunnen betekenen is ondertussen duidelijk. Hoe we te werk gaan, komt u hieronder te weten. Onze manier van werken maakt ons uniek in de consultancywereld!

WIJ LUISTEREN NAAR U

Door aandachtig naar u te luisteren, kunnen we samen bekijken welk profiel het beste aansluit bij uw verwachtingen alsook de hard en soft skills die voor u belangrijk zijn. Waar u een specialist of assistent nodig heeft, schakelen wij het gepaste profiel in.

WIJ ZOEKEN VOOR U

In overleg met u gaan we binnen ons team van professionele consultants op zoek naar een geschikte kandidaat. Gaande van productie- en schadebeheerders over projectondersteuning tot interim managers: wij hebben een oplossing voor u!

WIJ PLAATSEN BIJ U

U kan beroep doen op onze medewerkers voor korte of langdurige opdrachten, zowel voor eenvoudige als zeer complexe materie als voor specifieke ondersteuning. Werkpieken, personeelstekort, vakantieperiodes en kennisbehoefte kunnen snel, vakkundig en zonder zorgen opgevangen worden. 

WIJ VOLGEN OP MET U

We hechten veel waarde aan uw feedback. Dit is voor ons essentieel om een kwalitatieve dienstverlening te kunnen blijven garanderen. Dankzij regelmatig ingeplande opvolggesprekken met ons commercieel team, blijven we betrokken bij elke opdracht.

Boek een Consultant! De oplossing ligt binnen handbereik

Vraag vrijblijvend meer informatie via onderstaande link. We nemen binnen de 2 werkdagen contact met u op om de beste oplossing voor uw noden te vinden.