Insurance Talent Academy

Nous chercherons pour vous de jeunes talents!

Onder onze ITA gaan deze jonge enthousiastelingen gedurende 1 jaar bij u aan de slag aan een voordelig tarief. Een opleiding on the job en een doorgedreven vorming in soft skills zorgen voor een optimale ontwikkeling zodat zij uitgroeien tot die ene witte raaf. Wij bezorgen u de ideale pas-afgestudeerde kandidaat!

Insurance Talent Academy - Akkermans & Partners België

INSURANCE TALENT ACADEMY

L'Insurance Talent Academy fait correspondre le talent à la carrière !

MISSION

Onze partners stoten bij het zoeken naar jong-afgestudeerden op veel hindernissen en wij zien veel jong talent met een grote “goesting” om zich in de verzekeringswereld te storten. Onze missie is jullie aan elkaar voorstellen en deze enthousiasteling op te leiden tot die ene witte raaf!

COACHING

Reken op een professionele screening en selectie van kandidaten die 1 jaar lang een kwalitatieve vorming genieten. Dankzij een intense begeleiding van onze accountmanagers, personal coach én peter- of meterschap van een senior consultant ontpoppen zij zich tot ware professionals.

MATCHING

Wij gaan voor u op zoek naar de ideale jong-afgestudeerde(n) en spreken een traject af waarbij hij of zij gedurende 1 jaar bij u geplaatst wordt via Akkermans & Partners. Dit aan een voordeeltarief, uiteraard eveneens vrij van BTW volgens onze ruling.

VOS AVANTAGES

Een professionele selectie ontlast u van het intensieve zoekproces. De kosten van opleiding en opvolging zijn volledig ten laste van Akkermans & Partners en ziekte- en vakantiedagen zijn niet langer uw zorg. Bovendien krijgt u als eerste de mogelijkheid om deze witte raaf aan te werven.

Réserver un Consultant ! La solution est à portée de main

Demandez plus d'informations sans engagement via le lien ci-dessous. Nous vous contacterons dans les 2 jours ouvrables pour trouver la meilleure solution à vos besoins.