Maak je comeback in de zorg! 

Zeg eens eerlijk. Jouw hart klopt sneller voor de zorg. Toch?

Eigenlijk vind je het spijtig dat je niet meer actief bent in de zorg. Je zou wel terug willen maar dan anders, beter, afgestemd op jouw wensen. Dat kan, écht!

Hart Zorg - Akkermans & Partners België

Waarom terug in de zorg?

Meer vrijheid | meer zeggenschap | meer controle | meer (financiële) waardering | meer vrije tijd

Vrijheid

Jouw agenda bepaalt of jij een werkverzoek accepteert, wanneer én voor hoe lang. En dat doe je bij elk volgend werkverzoek. Kun je niet, wil je niet? Dan slaan we een keertje over. Ultieme vrijheid dus 😊!

Financiële waardering

Jouw beloning is substantieel hoger dan de reguliere beloning in de Zorg. En een leuke auto voor verdere afstanden is ‘part of the deal’. Top toch?!

Zeggenschap

Op grond van dit zeggenschap ben jij zelf bovendien de regisseur van het soort werkzaamheden die je wil verrichten. Waarbij je kunt kiezen voor taken die het dichtst bij jouw kennis, ervaring en passie liggen. Jij bepaalt!

Controle

Tijdens de werkuitvoering kunnen jouw omstandigheden wijzigen. Samen met ons pas jij de werkzaamheden en jouw nieuwe omstandigheden naadloos aan elkaar aan.

Vrije tijd en flexibiliteit in het werk

je deelt je werktijden samen met ons in en bepaalt hierdoor jouw vrije tijd (denk aan vakantie van (partner) en kind(eren). Veel werken kan, maar weinig werken kan óók. Zelfs een periode van niet werken is mogelijk!

Testimonials

Wat zeggen jouw ’toekomstige’ collega’s over terug in de zorg?

Akkermans & Partners is hét voorbeeld van een eigentijdse werkgever. Een perfecte balans in genders, leeftijden en culturele achtergronden, in huidskleur en zelfs in Vlamingen en Walen. Ik voel mij daar enorm thuis, zeker óók door alle studie-mogelijkheden en carrièrekansen. Heerlijk!

Jane Doe

Overleg over functies die ik ben gaan verrichten en de daaraan gekoppelde taken zijn belangrijk voor mij. Ik kan daardoor voor werkzaamheden kiezen die dicht liggen bij mijn opleiding en ervaring. Vergroot mijn werkplezier enorm!

John Doe

Ik heb mijn ambities met Akkermans & Partners vertaald in een carrièreplan waarbinnen ik mij de komende 3 jaar kan ontwikkelen. In werkzaamheden, inkomen, in deskundigheid én in ervaring. Ik ben heel blij!

Jane Doe

Maak je comeback in de zorg! Verzilver deze kans

Wil je óók graag terug in de zorg of wil je gewoon meer weten? Stuur ons dan jouw cv. En geloof maar dat ons voorstel jouw hart sneller doet kloppen.