Insurance Talent Academy

Ontwikkel, Ontplooi & Groei. ITA, dé academy om jezelf continue te vernieuwen!

1 jaar lang een kwalitatieve vorming in verzekeringstechnische én zakelijk sociale vaardigheden. Je gaat aan de slag bij een van onze trouwe partners en na dat jaar kan je er vast in dienst treden. Begeleiding door onze accountmanagers, loopbaancoach en een peter of meter zorgen voor een compleet opleidingstraject.

ITA - Akkermans & Partners België

INSURANCE TALENT ACADEMY

Via onze Insurance Talent Academy ligt de weg naar een carrière in de verzekeringswereld wagewijd open!

1 JAAR OPLEIDING

Gedurende 1 jaar ga je als enthousiaste pas-afgestudeerde aan de slag bij een van onze talrijke partners. Het sleutelwoord hierbij is ‘learning on the job’ maar daar stopt het niet! Naast een opleiding in de praktijk bieden we jou een training op vlak van soft skills én verzekeringstechnische kennis. Ideaal om jouw eerste stappen te zetten in de verzekeringswereld

HET VERVOLG

Na dit traject van 1 jaar ontpop je je tot een volwaardige werkkracht, klaar om je loopbaan in de verzekeringswereld verder te zetten. Je hebt nu de ervaring op zak waar jij én je toekomstige werkgever naar op zoek waren en je bezit de skills die je carrière een enorme duw in de rug geven.

CONTINUE OPVOLGING

Naast een eerste professionele ervaring bij onze partner staan wij in voor een opvolging om ú tegen te zeggen. Begeleiding door de accountmanagers, onze vaste loopbaancoach én een peter- en meterschap van één van onze senior consultants zorgen ervoor dat er altijd iemand is die jouw vragen kan beantwoorden.

HET BESTE VAN TWEE WERELDEN

Wanneer je niet kan kiezen tussen verder studeren of de eerste stappen te zetten op de arbeidsmarkt, is de Insurance Talent Academy de gulden middenweg. Jezelf bij- of omscholen en ondertussen voltijds aan de slag bij een van onze gerenommeerde partners, het beste van twee werelden!

Join Our Team Today! Solliciteer vandaag nog

Neem de volgende stap in je carrière. Solliciteer vandaag nog en word deel van ons team hoog gemotiveerde consultants. Wij kijken er alvast naar uit om jou te ontmoeten!