Maak je comeback in de zorg! 

Zeg eens eerlijk. Jouw hart klopt sneller voor de zorg. Toch?

Eigenlijk vind je het spijtig dat je niet meer actief bent in de zorg. Je zou wel terug willen maar dan anders, beter, afgestemd op jouw wensen. Dat kan, écht!

Hart Zorg - Akkermans & Partners België

Waarom terug in de zorg?

Meer vrijheid | meer zeggenschap | meer controle | meer (financiële) waardering | meer vrije tijd

Vrijheid

Jouw agenda bepaalt of jij een werkverzoek accepteert, wanneer én voor hoe lang. En dat doe je bij elk volgend werkverzoek. Kun je niet, wil je niet? Dan slaan we een keertje over. Ultieme vrijheid dus 😊!

Financiële waardering

Jouw beloning is substantieel hoger dan de reguliere beloning in de Zorg. En een leuke auto voor verdere afstanden is ‘part of the deal’. Top toch?!

Zeggenschap

Op grond van dit zeggenschap ben jij zelf bovendien de regisseur van het soort werkzaamheden die je wil verrichten. Waarbij je kunt kiezen voor taken die het dichtst bij jouw kennis, ervaring en passie liggen. Jij bepaalt!

Controle

Tijdens de werkuitvoering kunnen jouw omstandigheden wijzigen. Samen stemmen wij je werkzaamheden naadloos af op jouw nieuwe omstandigheden.

Vrije tijd en flexibiliteit in het werk

Je deelt je werktijden samen met ons in en bepaalt hierdoor jouw vrije tijd (denk aan vakantie van partner en/of kinderen. Veel werken kan, maar weinig werken kan óók. Zelfs een periode van niet werken is mogelijk!

Testimonials

Wat zeggen jouw toekomstige collega’s over hun terugkeer naar de zorg?

Ik heb mijn ambities met Akkermans & Partners vertaald in een carrièreplan waarbinnen ik mij de komende 3 jaar kan ontwikkelen. In werkzaamheden, inkomen, in deskundigheid én in ervaring. Ik ben heel blij weer terug te zijn in de zorgsector!

Cy-Ba

Akkermans & Partners is hét voorbeeld van een eigentijdse werkgever. Een perfecte balans in genders, leeftijden, taal én culturele achtergronden. Ik heb gekozen voor de interessante rol van Freelance Partner en ben ervan overtuigd dat ik mij enorm thuis ga voelen!

Lothar

Overleg over functies die ik ben gaan verrichten én de daaraan gekoppelde taken, is erg belangrijk voor mij. Ik kan daardoor voor werkzaamheden kiezen die dicht liggen bij mijn opleiding en ervaring. Dit vergroot mijn werkplezier enorm, mede door de voor mij belangrijke arbeidsflexibiliteit.

Myriam

Maak je comeback in de zorg! Verzilver deze kans

Wil je óók graag terug in de zorg of wil je gewoon meer weten? Stuur ons dan jouw cv. En geloof maar dat ons voorstel jouw hart sneller doet kloppen.