Verzekeringsmaatschappijen

Full Service Supplier in operations, dat is onze doelstelling. Concreet wil dit zeggen dat onze medewerkers het best tot hun recht komen op operationele, verzekeringstechnische afdelingen, zoals in het beheer of op projecten. Leven/EB of varia/boar/ondernemingen, geen tak is ons vreemd.

Meer dan tien jaar zijn wij succesvol partner van de meeste verzekeringsmaatschappijen waardoor wij de sector door en door kennen!

Automotive, transport, marine / overig

Bent u op zoek naar iemand die de toepassing UBench kent? Dan bent u ongetwijfeld actief in de leasingwereld en dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij hebben ervaring binnen de meeste grote (en minder grote) leasingmaatschappijen en kunnen dus perfect inschatten wat de werkzaamheden zoals bijvoorbeeld schadebeheer allemaal omvatten.

Ook in meer gespecialiseerde takken zoals transport en marine hebben wij medewerkers die op korte termijn een meerwaarde kunnen betekenen.

Daarnaast voeren wij ook verschillende opdrachten uit bij bedrijven die niet gelinkt zijn aan de verzekeringssector. Hier leveren wij reguliere support, lossen wij capaciteits- of kennisproblemen op of leiden wij een volledige reorganisatie van de verzekeringsafdeling mee in goede banen.

Voor elke vraag hebben wij de geschikte kandidaat in huis waardoor we optimaal kunnen matchen.