Onze meerwaarde

Akkermans & Partners is dé specialist in het leveren van ondersteuning, expertise en advies aan de hele verzekeringssector.  Gaande van eenvoudige tot zeer complexe materie, wij hebben een oplossing in huis!

Onze verzekeringsconsultants worden ingezet op specifieke werkzaamheden, daar waar hun expertise en ondersteuning vereist is, en dit voor een korte periode of voor een langdurige opdracht.

Onze personele diensten kunnen we opdelen in 4 disciplines, waarbij operational excellence steeds centraal staat:

  • Operationele ondersteuning: wij hebben een team van gemotiveerde beheersprofielen die u kunnen helpen in productie en schade en dit in zowel leven (employee benefits, zelfstandigen en retail) als niet-leven (auto, brand, familiale, fleet, property, liability,..). Onze profielen gaan van junior tot expert om zo op elke vraag een gepast profiel te kunnen voorstellen.
  • Projectondersteuning: Akkermans & Partners helpt u om projecten gedaan te krijgen! Onze medewerkers vertrekken vanuit hun praktische kennis van de markt en ze kunnen u zo perfect ondersteunen op testing- en analyse opdrachten.
  • Interim management: projectmanagers, teamleaders ad interim, change managers. Akkermans & Partners kan mee de operationele of projectleiding nemen. We hebben ervaring met het sturen van grote (en kleine) projecten en we kunnen een correcte en objectieve focus houden op het project.
  • IT-sourcing: functionele analisten, ontwikkelaars, architecten, projectmanagers. Onze medewerkers hebben een uitstekende technische en IT-kennis, die wij hebben verrijkt met kennis van verzekeringen. Hierdoor zijn er kortere lijnen tussen operations en IT. Dit heeft een versnellend effect op de projecten die wij uitvoeren. Onze IT-medewerkers bouwen niet alleen, maar weten ook hoe de software gebruikt wordt en waarvoor ze moet dienen.

Werkzaamheden snel aanvatten en efficiënt en doelgericht uitvoeren, daar staan we voor! Onze gemotiveerde ploeg van vaste medewerkers staat voor u klaar. Daarenboven werken we samen met een groep freelancers die zich herkennen in onze reputatiedimensies en waarvan we uit ervaring weten dat ze kwaliteit leveren.

Onze dienstverlening stelt u dan ook in staat om:

  • Toegang te hebben tot specifieke competenties, dit op momenten dat u het nodig hebt, beheersmatig of projectmatig;
  • Vlot om te springen met fluctuaties in de activiteiten van uw onderneming;
  • De mogelijkheid om op tijdelijke basis en voor specifieke opdrachten en projecten extra mankracht in te zetten;
  • Projecten bestaffen van A tot Z: projectmanagement, projectmedewerkers, operationele medewerkers die zorgen dat de dienst blijft draaien op momenten dat er interne medewerkers op projecten worden ingezet.
Boek een consultant