HOE KLANTEN ONS BEOORDELEN

Wat bewijst beter onze kwalitatieve service dan de getuigenis van een klant?

YuzzU

Akkermans & Partners draagt een partnership hoog in het vaandel. Dankzij onze langdurige samenwerking voelen ze onze noden goed aan en bieden ze steeds een kwalitatieve oplossing op maat.

BDM

Voor BDM is Akkermans & Partners al enkele jaren een vaste, betrouwbare en professionele partner in de zoektocht naar tijdelijke ondersteuning in onze verschillende schade- en productieafdelingen. Akkermans & Partners besteedt veel aandacht aan onze bedrijfscultuur en slaagt er daarom in de juiste kandidaat te plaatsen binnen onze organisatie. Het is fijn samenwerken.

Hiscox

Onze ervaringen met Akkermans & Partners zijn uitstekend. Ze leveren kwaliteit diensten met betrekking tot outsourcing. Ze kennen de stijl van ons bedrijf en weten welk type consultants we in ons team kunnen inpassen. Duidelijke communicatie en heldere afspraken maakt dat we in de toekomst weer gebruik zullen maken van hun diensten.

P&V

Betrouwbare partner die mee (vooruit) met ons denkt om ons te helpen met een kwalitatieve tijdelijke staffing.

Belfius

Bij Belfius Verzekeringen werken we aan een grondige vernieuwing van onze processen IT platformen. Hiervoor doen we een beroep op externe resources en zo kwamen we ook bij Akkermans & Partners.

Akkermans & Partners ondersteunt ons op verschillende vlakken: Enerzijds zijn er dossier en schadebeheerders die ons helpen in de verschillende customer service departementen. Anderzijds krijgen we van Akkermans & Partners ook ondersteuning van enkele medewerkers die ons helpen bij de testen van de projecten. Van deze medewerkers zijn er al enkele die nu ook meewerken in de proces afdeling om te helpen bij het schrijven van de analyses en test cases.

Ondertussen werken we al meer dan 5 jaar onafgebroken samen aan deze uitdagingen. Zelf ben ik, en mijn collega managers, zeer tevreden van de diensten van Akkermans & Partners. De medewerkers beschikken zeer vaak al over enige ervaring binnen verzekeringen in dossierbeheer of testing.

Dit helpt om snel inzetbaar te zijn op een dienst of in een project. Persoonlijk waardeer ik vooral mijn uniek aanspreekpunt. Dit laat mij toe om snel een oplossing te zoeken voor een nieuwe uitdaging of wending bij Belfius.

Boek een Consultant! De oplossing ligt binnen handbereik

Vraag vrijblijvend meer informatie via onderstaande link. We nemen binnen de 2 werkdagen contact met u op om de beste oplossing voor uw noden te vinden.